Algemene voorwaarden

  • Home
  • >
  • Algemene voorwaarden

Lesgeld

Het lesgeld/contributie wordt vooruit betaald per 12 of 24 lessen (1 of 2 lessen per week) of per 50 of 100 lessen (1 of 2 lessen per week).
De betalingsperiodes zijn aaneengesloten totdat het lidmaatschap wordt opgezegd.


Lidmaatschap beëindigen

Opzeggen van het lidmaatschap kan alleen schriftelijk. De opzegtermijn is 4 weken vóór de ingangsdatum van een nieuwe betalingsperiode.


Lessen inhalen

Er is gelegenheid om lessen in te halen. Om dit flexibele systeem werkbaar te houden gelden de volgende regels:
• Lessen kunnen worden ingehaald op een ander tijdstip, mits er plaats is en er tenminste 24 uur van tevoren is afgemeld.
• Wanneer er niet of te laat wordt afgemeld vervalt de mogelijkheid deze les in te halen.
• Afmelden kan alleen per email of telefonisch, niet per sms.


Coronamaatregelen

Zolang de algemene coronabeperkingen en quarantaineregels gelden is er gelegenheid om ook online deel te nemen aan de studiolessen.
Indien de overheid bewegingslessen binnen en/of buiten verbiedt, zullen de lessen alleen online worden gegeven. Je ontvangt daarvoor per email wekelijks de links om deel te kunnen nemen aan de lessen. Aan de online lessen mag je onbeperkt deelnemen, ook als je les in de studio volgt.
Privébehandelingen worden vanaf 1 april weer gegeven.   Vanwege mijn leeftijd ben ik nog niet aan de beurt voor vaccinatie. Daarom kun je hiervoor alleen een afspraak maken als jijzelf wel gevaccineerd bent.

Bij deelname aan de lessen ben je te allen tijde zelf verantwoordelijk voor het in acht nemen en opvolgen van instructies betreffende de veiligheid bij het uitvoeren van oefeningen en de omgang met materialen.
Bij twijfel of de lessen geschikt zijn dien je je huisarts of andere behandelaar te consulteren. Deelnemers worden geacht kennis te hebben genomen van deze algemene voorwaarden en verklaren zich door deelname aan de lessen hiermee akkoord.

De volledige versie van de algemene voorwaarden kun je downloaden als PDF.

Spring Pilates Maastricht