Fiscaal voordelig abonnement via bedrijfsfitness benVitaal

Bedrijfsfitness is een aansprekend instrument bij het terugdringen van ziekteverzuim. Steeds meer werkgevers zien hier de voordelen van in en besluiten om in enige vorm het sportgedrag van medewerkers te motiveren. BenVitaal biedt een aantrekkelijke vorm van bedrijfsfitness aan, namelijk de fiscale variant. Fiscaal bedrijfsfitness wil zeggen dat medewerkers de mogelijkheid wordt geboden het abonnementsgeld vanuit het brutosalaris te voldoen. Medewerkers genieten van een korting op de abonnementskosten van 33-52%, afhankelijk van het percentage loonbelasting dat wordt betaald.

Aanmelden
Meer informatie over deze vorm van bedrijfsfitness staat op www.benefitsplein.nl Hier vind je de lijst met bedrijven in deze regio die al zijn aangesloten. Denk aan: Gemeente Maastricht, Universiteit Maastricht, Rabobank, Traject; teveel om op te noemen. Selecteer hier je werkgever om het Benefitsplein van jouw organisatie te bezoeken. Je hebt een emailadres nodig en een wachtwoord. Het wachtwoord kun je via je de personeelsafdeling van je werkgever opvragen, of door contact op te nemen met benVitaal. Staat je werkgever er nog niet bij? Of staat je werkgever er wél bij, maar kun je (nog) niet kiezen voor een abonnement bij Spring Pilates?
Neem contact op met benVitaal. Ze nemen op jouw verzoek contact op met je werkgever om de beschikbaarheid van bedrijfsfitness te bespreken, of om Spring Pilates toe te voegen aan de lijst met fitnesscentra en sportscholen waaruit je al wel kunt kiezen.

Abonnement in maandelijkse termijnen
Voor deelnemers aan bedrijfsfitness BenVitaal biedt Spring Pilates een jaarabonnement aan, te betalen in maandelijkse termijnen van 44,-. bruto. Het netto tarief wordt automatisch ingehouden van je salaris en via benVitaal aan Spring Pilates overgemaakt. Op de lesgeldpagina staat het rekenvoorbeeld. Hiervoor worden gegarandeerd 42 groepslessen per jaar aangeboden. Abonnementen kunnen niet worden opgeschort. Gemiste lessen kunnen wel op een ander tijdstip worden ingehaald, mits er plaats is in de les. Tijdens de vakanties van Spring Pilates wordt er geen les gegeven.

Fit met korting! Ook voor ZZPers

BenVitaal biedt organisaties, naast de fiscale bedrijfsfitnessregeling, een collectieve regeling aan: Fit met Korting! waardoor medewerkers en hun gezinsleden van de aangesloten bedrijven en instellingen gebruik kunnen maken van abonnementen met korting aangeboden door de aangesloten sportaanbieders. Voor meer informatie: www.fitmetkorting.nl Het lesgeld voor dit abonnement is ook 44,-. per maand, met daarop 15% korting. Je betaalt dan maandelijks 37,40

Informeer vóór inschrijving bij Spring Pilates of er plaats is op het gewenste tijdstip.