Over mij

Ik ben Aisha Trimbach.
Inventief, nieuwsgierig, onderzoekend en onconventioneel.
Geïnteresseerd in bewegingsvormen waarbij bewegingskwaliteit en gewaarwording van binnenuit samengaan.
Gefascineerd door de anatomie van het lichaam in beweging, de complexiteit en de innerlijke connecties.

Eigen regie

Mijn doel is je de regie over je eigen beweegherstel in handen te geven. Je te leren hoe je vanuit je eigen ervaring kiest welke stappen voor jou de juiste zijn om goed te (blijven) bewegen. Nu en in de toekomst.

Wie ben jij? Wat brengt jou hier? Wat beweegt jou?  Wat zou je willen voor jezelf?
Ik wil je graag helpen om je lichaam van binnenuit te ervaren. Soepeler, sterker en goed gecoördineerd. Zodat je zonder na te denken vanuit zelfvertrouwen kunt bewegen zoals je wilt.


Verbinding met je lichaam

Mijn drijfveer in het lesgeven en behandelen is je te helpen verbinding te maken met je lichaam, gedachten en gevoelens. Zodat je jezelf als betekenisvol geheel kan ervaren en van daaruit kan handelen. Ik doe dat door middel van beweging, omdat het mij het meest helpt om verbinding te voelen met mijn lichaam.

Ik weet hoe het is om in je hoofd te leven, niet in contact met je gevoel of in staat om de signalen van je lichaam te begrijpen. Vaak zijn daar goede redenen voor.


Zo werk ik

Ik ben geïnteresseerd in het  'hoe en waarom' en de samenhang der dingen. Studeer, kijk, test, ondervind... Ik ben zowel wetenschappelijk geïnformeerd als creatief en intuïtief. Lesgeven en behandelen vinden hun inspiratie in het moment zelf; wat zich voordoet en wat jij, de deelnemer inbrengt. In de achtergrond onderbouwd door gedegen kennis en ervaring in beweging.

Ik hou van mijn werk en ben bereid om verder te kijken en zo een training te creëren die passend is voor jou. Zowel tijdens groepslessen als in personal training.

Bea de Groote

Theatermaker

Bij jou heb ik geleerd mijn lichaam op een vriendelijke manier te ontspannen, me uit te strekken en ronde soepele bewegingen te maken. Dit heeft er toe geleid dat de pijn in mijn been, heup en zitbeenderen nagenoeg verdwenen is.  Geen fysio of osteopaat kan daar tegen op. Want nu doe ik het zelf.

Wil je met me werken?

Een oriënterend gesprek om de mogelijkheden door te nemen?  Stuur me een email!
 
(kennismaken is gratis)

Spring Pilates Maastricht