Overzicht Personal Training

Ik geef verschillende holistische bewegingsdiciplines en behandelingen. In de praktijk gebruik ik uit mijn 'gereedschapskist' wat op dat moment het beste werkt. Echter, voor de duidelijkheid is het goed om de methodes afzonderlijk een aantal keer te ervaren. De apparatuur voor Pilates en gyrotonic® training is speciaal ontworpen om de essentie van de methode te ervaren. 

Tijd voor jezelf nemen om goed en ontspannen te leren bewegen is een cadeau voor je lichaam. Jij, de bewoner van dat lichaam, plukt daar de vruchten van. Ontdek hoe efficiente en geïntegreerde beweging in de praktijk jouw leven verbetert, zodat je de dingen die belangrijk zijn ontspannen en met plezier kunt (blijven) doen.

Pilates Reformer

Moeiteloze inspanning
De Pilates Reformer werkt met veerweerstand. Hiermee kun je 'closed chain' kracht- en stabiliteitstraining doen waarbij je hele lichaam is betrokken.
Meer weten over Reformer personal training?

Lees verder...

gyrotonic® Pulley Tower

Bewegen zonder restricties
De Pulley Tower unit leidt je moeiteloos door cirkels en spiralen, zodat al je gewrichten in beweging komen. Ervaar lengte en ruimte in je lichaam. Integratie van efficiëntie en elegantie.
Meer weten over Gyrotonic personal training?

Lees verder...

Anatomy In Motion

3D integratie van je looppatroon
Ontdek hoe oude blessures en gewoontes je huidige bewegingspatroon beïnvloeden. Ervaar de oefeningen die het verschil maken. Word de regisseur van je eigen herstelprocesen los het op.
Meer weten over AIM personal training?

Lees verder...

Myofascial Release series

Comfortabel  thuis in je lichaam
Spanningspatronen die je houding bepalen loslaten door middel van een diepe behandeling van het spierbindweefsel. Goede uitlijning van binnenuit. Jezelf als één geheel ervaren.
Meer weten over Myofascial Release series?

Lees verder...

Vrij Trainen

Trainen op authentieke apparatuur
Naast het volgen van Groepslessen of Personal Training Kun je hier individueel trainen met de oefenapparatuur: Gyrotonic Pulleytower, Pilates Reformer, Pilates Chair, Pilates Ladder Barrel en Hump Barrel.
Meer weten over Vrij Trainen?

Lees verder...

Ben je geïnteresseerd in Personal Training?

Drie introductielessen samen kosten 125,-
Kom en reserveer je afspraken!

Het kennismakingsgesprek is gratis

Spring Pilates Maastricht