Pilates Reformer Training

Kracht en stabiliteit

Individuele bewegingseducatie, op maat gemaakt voor jouw lichaam en conditie. Bewegen met aandacht voor alle details in de uitvoering. Tijdens de training lig, zit en sta je op de Universal Reformer, een door Joseph Pilates ontworpen toestel dat werkt met het principe van veerweerstand. De Reformer geeft op een prettige manier 'feedback': ondersteunt en balanceert je lichaam, corrigeert onevenwichtige spierspanning en geeft je weerstand zodat je voélt van waaruit je kracht en stabiliteit komt. De Reformer functioneert als een uitbreiding van je lichaam en stelt je in staat om met precisie te bewegen. Je ontdekt spieren waarvan je niet wist dat je ze had!


Beweeg vanuit je centrum

Kracht komt vanuit je centrum. Integreer de Pilatesprincipes op een diep niveau, zodat je in je dagelijkse leven gemakkelijk je balans vind tussen core-stabiliteit en beweeglijkheid en weet hoe je veilig en soepel kunt bukken, tillen, reiken, duwen, draaien, springen...


Joseph Pilates

The Pilates Method of Body Conditioning develops the body uniformly, corrects posture, restores vitality, invigorates the mind and elevates the spirit.


Ben je geïnteresseerd in

Reformer  Personal Training ?

Drie introductielessen samen kosten 175,- 
Kom en reserveer je afspraken!
Het kennismakingsgesprek is gratis


Spring Pilates Maastricht